Samarbetspartners

ACO har heltäckande systemlösningar för säker och effektiv hantering av dagvatten, avloppsvatten och spillvatten. Systemen passar till många tillämpningar. Vi har ett stort urval av ACO produkter och kan vara behjälpliga med kalkyl- och sortimentsförslag.

Beulco Armatur är specialist på VVS-lösningar, och erbjuder ett brett basutbud av standardprodukter och prefabricerade VVS-lösningar. Vi har fullsortiment av Beulco och kan leverera standard-, teknik- och prefab-sortiment.

Baronio är en tillverkare med lång gedigen erfarenhet av koppardelar för hårdlödning. I sortimentet finns även cu-press för V-backar. Genom Baronio har vi möjlighet att leverera produkter med god kvalitet och hög leveransprecision. I samarbetet med Baronio kan vi också erbjuda kundanpassade lösningar med hög kvalitet.

Eveco AB är specialiserat-företag inom värme. Det kan ibland vara svårt att hitta den värmelösning som bäst uppfyller de krav på kostnadseffektivitet, kvalitet och miljö som man formulerat, samtidigt som man håller sig inom en given budget. Vi på Projektinköp Sverige AB erbjuder ett brett sortiment av Eveco-produkter, bland annat fläktluftvärmare, luftridåer och fläktkonvektorer. Vi hjälper gärna till och hittar de rätta tekniska lösningarna och kan dimensionera systemen för dina behov.

Foma tillverkar och levererar kopparrör till flera stora aktörer i Europa. Sortimentet täcker de flesta kundbehov. Projektinköp Sverige AB har möjlighet att leverera från dimension 10 till och med 108 i längderna 2,5m / 3m / 5m.

Furhoffs har en lång historia inom VVS-området och rostfria produkter, och har i sortimentet bland annat tvättrännor, urinaler och städrumsutrustningar. Man producerar i standardmått eller med de mått kunden önskar. Projektinköp Sverige AB erbjuder fullsortiment av Furhoffs produkter.

GPA är ledande inom flödesteknik för Industri och VA på den skandinaviska marknaden. GPA är ett kunskapsdrivet företag med väl utvalda produkter för att alltid leverera säkra flöden. GPA representerar branschens ledande varumärken och marknadsför lösningar som effektiviserar kundens system och processer. Styrkan är ett heltäckande erbjudande av teknisk kunskap, produkter och logistik. Projektinköp Sverige AB har komplett sortiment av GPAs produkter i sina system.

Villroy & Boch Gustavsberg AB erbjuder en helhetslösning för badrummet. De kombinerar hög kvalitet och smarta funktioner med nordisk design och har levererat produkter för badrum i över 190 år. Projektinköp Sverige AB har möjlighet att erbjuda installatörer ett brett sortiment av deras produkter.

Halltorps rördelar har ett mycket brett sortiment av rördelar och rör inom olika material och kvaliteter, samt även tillbehör såsom flänsar, packningar och ventiler. Projektinköp Sverige AB samarbetar med Halltorps för att få ett brett och bra sortiment för våra kunder.

Lombarda Raccordi har ett brett sortiment av koppar- och mässingsdelar. De är kompletta gällande rostfria rör och delar inklusive gängrördelar. Lombarda Raccordi är även en stor tillverkare av ventiler i olika kvaliteter och material. Det finns även möjlighet att erhålla tvättade rör och rördelar för medicinska gaser.

Projektinköp Sverige AB har ett mycket bra samarbete med Magna-plast som är en tysk tillverkare av plaströr för olika behov. Den huvudsakliga tillverkningen sker i Polen och Tyskland. Man har varumärken som Skolan-dB, HT-plus och Ultra-dB. Magna-plast har även ett brett sortiment av VA-produkter.

MMA erbjuder reglerutrustning för flöden med applikationer inom värme och kyla. MMA är branschledande inom radiatorventilmarknaden i Sverige med sin unika teknik. Projektinköp Sverige AB har ett fullsortiment av MMA-produkter att erbjuda.

Rettig Värme AB producerar, genom varumärket Purmo Thermopanel, cirka 2,5 miljoner radiatorer per år och är idag världens ledande tillverkare av stålpanelradiatorer. Purmo Thermopanel tillverkas vid produktionsenheten i Rybnik, Polen. Produktsortimentet omfattar panelradiatorer, dekorativa radiatorer och konvektorer, sektionsradiatorer, golvvärme och handukstorkar. Projektinköp Sverige AB kan leverera hela sortimentet.

Raccorderie Metalliche är en av Europas största tillverkare av pressdelar och har ett brett utbud av pressdelar i olika material. Deras största marknad är Tyskland. Total omsättning uppgår till ca 100 miljoner euro. Projektinköp Sverige AB kan leverera hela sortimentet inom elförzinkat, koppar och rostfria delar.

Från Ruck Sanitärprodukten GmbH erbjuder Projektinköp Sverige AB rör och rördelar av gjutjärn, samt kopplingar för att sammanfoga dessa i ett komplett avloppssystem.

Barnova Sverige AB är ett teknikföretag med hög kompetens inom energioptimering. Deras kärnverksamhet är försäljning av kompletta lösningar och produkter inom tryckhållning, avgasning och filtrering av media i energisystem. Projektinköp Sverige AB erbjuder ett brett sortiment av deras produkter inom avgasningsutrusning, expansionssystem, fjärrvärmeväxlare och produkter för solcellsanläggningar.

Stockholms Markprodukter AB levererar material till infrastruktur under mark. För att erbjuda hög kvalité och ett brett sortiment samarbetar man endast med branschens ledande tillverkare. Produkterna är godkända av Nordic Polymark och Byggvarubedömningen, och används idag av etablerade företag på marknaden. Projektinköp har ett samarbete med Stockholms Markprodukter som tar vid gällande VA-sortimentet.

Wavin är en innovativ leverantör av lösningar för bygg och infrastruktur. Projektinköp erbjuder Wavins sortiment på både infra- och vs-sidan. Wafix PP är ett komplett sortiment med närmare 200 produkter bestående av både rör och delar upp till dimension 160mm.

WILO är en världsledande tillverkare av pumpar och pumpsystem inom segmenten för cirkulation, tryckstegring och avlopp. Projektinköp Sverige AB har ett brett sortiment av Wilos produkter med möjlighet att leverera ca 1100 artiklar.

Walraven är ett globalt verkande företag inom installationsindustrin, med fokus på att utveckla enkla men smarta produktsystem för upphängning, fästdetaljer och isolering. Med deras breda produktsortiment, och expertrådgivning, kan vi erbjuda fullständiga lösningar för alla projekt oavsett storlek eller komplexitet.

IMI utvecklar och tillverkar hydroniska produkter och lösningar som hjälper marknaden att skapa energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Projektinköp kan erbjuda marknaden ett brett sortiment av deras system.

GROHE, en del av LIXIL Group Corporation, är världens ledande leverantör av innovativa produkter och sanitetslösningar till den globala marknaden. Vi är återförsäljare av Grohe och har deras breda kvalitetssortiment.

I drygt 80 år har Trio Perfekta arbetat med att skapa funktionella och säkra detaljer för VVS-branschen. Man levererar prisvärda, flexibla och driftsäkra produkter som gynnar våra gemensamma kunder. Vi har hela sortimentet.

Brandteknik har sedan etableringen 1989 utfört kvalitetssäkrade entreprenader med exempelvis brandtätning av genomföringar och brandisolering av stålkonstruktioner. Man levererar typgodkända och dokumenterade brandtätningssystem. Projektinköp Sverige AB har sortimentet för omgående leverans.

Företaget är verksam inom uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner. Kontakta oss för rätt pris och snabba leveranslösningar.

JAFO tillverkar golvbrunnar, golvrännor och duschrännor för olika miljöer, och har också ett brett utbud av designbrunnar, traditionella golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, råttstopp, diskbänksvattenlås, skotvättar och stöveltvättar. Projektinköp Sverige AB kan leverera hela sortimentet.

SecOne är specialiserade på skydd med hjälp av AI kameror. Systemet är anslutet till larmcentral med utryckning och åtgärdsservice. Projektinköp har ett nära samarbete med SecOne och kan på kort tid ansluta system för bevakning på arbetsplats eller projekt. Systemet är helt trådlöst och kräver ingen nätansluten ström vilket gör det snabbt och enkelt att installera.